Interiör

Skräddarsy köket med Decosteel

Bild-8-9-10-121-1400x700

Den är lika traditionell som modern och utgör en stor del av vardagen – utan att vi ens tänker på det. Vi talar om diskbänken. Här förbereds och skapas allt från frukost till middagar, samtal hålls intill den och den utgör en viktig del i våra kök. När det är dags att byta kök och endast det bästa är gott nog, då är en rostfri diskbänk från Decosteel valet för dig.

Decosteel är familjeföretaget med egen tillverkning i Hyltebruk i Småland – där hantverket skapas helt utefter kundernas önskemål. Du väljer själv hur du vill att diskbänken ska se ut för att bäst kunna anpassas till ditt hem och dina behov, vilket ger dig en skräddarsydd produkt på riktigt.

– På Decosteel gör vi allt utefter kundens önskemål. Eftersom vi har en väldigt komplett egen produktion kan vi göra alla slags diskbänkar, berättar Decosteels VD, Thomas Wuttke.

Du kan välja bland mängder former, vinklar, längder, kanter, skärningar och lådor – och därmed integrera personligt utformade, snygga och tåliga arbetsbänkar när du exempelvis platsbygger ditt kök. Men det är inte enbart valmöjligheterna som gör Decosteel unika. Rostfritt stål är därtill ett kvalitetsmaterial med många fördelar. 

När du väljer rostfritt får du ett material som är hygieniskt och extremt lättskött. Du slipper tänka på underhåll och rengör enkelt ytan som snabbt blir som ny – med mer tid över till annat. Hållbarheten är även den bättre än andra material. En rostfri bänkskiva drar inte heller åt sig fläckar och med tiden poleras ytan som bara blir vackrare med åren.

– Det är ett material som verkligen har alla fördelar som krävs i ett levande kök. Det är heller ingen slump att alla proffskockar jobbar i rostfria kök.

Att rostfritt stål är praktiskt, tåligt och funktionsdugligt är egentligen inget nytt. Något nytt är däremot att rostfritt stål börjar bli mer och mer populärt och trendigt både i köket och i den övriga inredningen på grund av dess mångsidighet. Den tidlösa och neutrala designen gör att den förhöjer omgivande designelement, och även om rostfritt stål är på uppåtgång rent trendmässigt passar det som bänkskiva lika bra i ett modernt som i ett äldre kök. Vad du än letar efter kompletterar en produkt från Decosteel ditt kök in i minsta detalj. 

Läs gärna mer på Decosteel.se

 

Kommentarer