Design Interiör

Lumière – ny exklusiv kollektion från Vallonia

VALLONIA.UNÍTE.PETITE.FOLDABLE

Skapa ett unikt och vackert hem med svenska designvarumärket Vallonia. Med specialdesignade rumsavdelare i glas och stål får du öppnare ytor, mer ljusinsläpp och design integrerad i din bostad. Nu breddas dessutom utbudet med den nya exklusiva kollektionen Lumière, som består av inomhusfönster, badrumslösningar och fristående rumsavdelare. 

Lumière-kollektionen är inspirerad av La Belle Epoque, en tidsanda som karaktäriseras av optimism och framåtanda. Kollektionen består av den spröjsade duschväggen Iconic, duschnischen Monochrome, inomhusfönstret Bold och den fristående vikbara rumsavdelaren Uníte.

VALLONIA.BOLD_.BLACK_.

 

– Vi ville skapa ett nytt och lyxigt alternativ till de duschväggar och rumsavdelare som finns i Sverige idag. Med den här kollektionen ville vi också ta fram något som var enklare för kunderna att beställa med kortare leveranstider och därför valde vi att erbjuda produkterna i fasta mått, säger Sofia Nihlén, en av grundarna av Vallonia.

VALLONIA.UNÍTE.PETITE.CLOSEUP

 

Visionen var att skapa en kollektion där ljuset står i centrum med diskreta linjer av pulverlackerat stål i kombination med stora glaspartier för ett luftigt och sobert intryck. Vallonia vill skapa en inspirerade miljö och få oss att återuppleva ett rum ur ett nytt perspektiv. Genom att förnya en miljö som sällan förändras och på ett vackert sätt skapa nya intressanta dimensioner.

VALLONIA.ICONIC.DETAIL

 

– Vi skapade Vallonia med visionen att tillverka innovativa och eleganta inredningslösningar. Sedan starten har vi märkt ett enormt intresse för glasväggar på den svenska marknaden och vi vill kunna erbjuda en nytänkande och elegant design, fortsätter Sofia Nihlén.

Se fler bilder och magisk inspiration på Vallonia.se

Kommentarer