Design Interiör Konst

Våningsvisning med kombinerad vernissage

Vernissage-vaningsvisning

I helgen kan du njuta av både visningen av ett elegant boende, samtidigt som du tar del av konsten på väggarna. I samband med en vindsvåningsvisning på Fleminggatan 63 på Kungsholmen i Stockholm anordnas nu en kombinerad vernissage och konstutställning.

Foto våning: Ruben Nero

Samarbetet sker mellan konstnären Max Alm-Norell och mäklaren Monica Guerra, på mäklarfirman Vernissage per kvadrat. Våningen från sekelskiftet är belägen högst upp i fastigheten och erbjuder en välplanerad och lyxig vind om 71 + cirka 5 kvm terrass.

Fleminggatan

 

Kom och inspireras av ett boende med hög standard – där allt färdigställts under 2018. Boendet har en luftig öppen planlösning, höga fönster som tillsammans med takfönster skapar ett magiskt ljusinsläpp och en utgång till terrassen genom dubbla glasdörrar. Här har ni en trivsam vindsvåning som rymmer hela familjen.

Fleminggatan2

 

Konsten som visas är en färgsprakande mix av gamla och nya verk där konstnären Max har utvecklad en egen teknik. Verken kombinerar fotografier som skapar den underliggande historien bakom med akryl, bladguld, kol och och olika lackeringar. Konstverk som speglar vårt samhälle. Betrakta verken och en ny värld öppnar sig för dig att beskåda och reflektera över.

Max-art
Läs mer om våningen här!

Är du intresserad av vernissagen eller att se våningen på lördagen som pågår 12.00-16.00 kan du anmäla ditt intresse till: nathalie.bergstrom@berstrompr.se

På söndag är det öppen visning kl. 14.00-17.00 som du kan anmäla dig till via monica@vernissageperkvadrat.se

 

 

Kommentarer