Design Exteriör Interiör Livsstil

Affärskvinnan Isabella Löwengrips nya drömhus!

Huset-exterior

Är man Sveriges mäktigaste affärskvinna, ja då ska det synas att man bor som en. Isabella Löwengrips nya lyxvilla har en prislapp på 30 miljoner kronor och är minst sagt – magisk. Eller ljuvlig som hon själv beskriver det.

Isabella avslöjade tidigare i veckan att hon hade skrivit under pappren och att det nya huset var hennes, men det var först idag som hon på bloggen visade upp både utsidan och insidan på sin lyxvilla på Lidingö.

”Det är inte så många skilda småbarnsmammor under trettio som flyttar in själv i ett hus för närmare 30 miljoner men någon ska väl vara den första. Här kommer barnen och jag att stormtrivas”, avslutar hon blogginlägget med.

Och nedan ser ni bildbeviset som gör att vi inte kan göra annat än att hålla med. Här ser du 352 kvadratmeter villa och en tomt på 2 100 kvadratmeter att hänföras av – med härliga materialval, ljusinsläpp och underbar utsikt genom höga fönster och läckra vinklar.

Huset-exterior

 

Isabella-Lowengrip

 Bild från Isabellas Instagram-story

Vardagsrum

 

Konst-pa-vaggen

 

Sovrum

 

Walk-in-closet

 

Tänk att hon på åtta år har flyttat från en etta – till detta! Kika in på bloggen för mer bilder

 

 

Kommentarer