Interiör

Låt Kärleken till våren ta plats i hemmet

Skärmavbild 2018-05-18 kl. 09.49.42

Är det något som är värt att hyllas just nu – Ja då är det våren. Denna underbara årstid som vi ständigt längtar efter. En tid som symboliserar liv, grönska och härlig energi. En nyhet är att våren kan ta extra mycket plats i våra hem, med den nya kollektionen från Sofa Company.

KOLLEKTIONEN FOR THE LOVE OF SPRING är skapad för att vara våra rötter, natur och historia. Kollektionen har en färgpalett med inspiration från årstiden och naturen. Och även om det är en vår- och sommarkollektion har mörkare färger fått ta plats. – Mörkbrun förser ett nytt uttryck till det i övrigt välkända gröna – två starka nyckelspelare i kollektionen som Sofacompany  lanserar.

Även kontrasterna mellan olika former och material samspelar på ett intressant sätt. Mjuk textil möter hårt glas och vackra trädetaljer får ta plats. Våga använda kontraster i färger, former och material så händer det något spännande i ditt hem. Likt de kontrasterna som händer utanför dörren, där vinterns rester möts upp utav vårens färger och skapar något oväntat vackert, berättar vd Philip Magnusson.

Skärmavbild 2018-05-18 kl. 09.49.14

Kommentarer