Interiör

Superfront släpper ASAP Collection

ASAP BIG FISH Ashton Grey 120x64 Handle Loop Leg Clean 0251

Idag tillverkas Superfronts enorma urval av design för Ikea-stommar på beställning. Som komplement lanserar nu Superfront ett snabbare och enklare alternativ. Nya ASAP Collection som består av 9 sideboard-paket färdiga att skickas.

ASAP Collection innehåller några av Superfronts egna favorit-sideboards, och syftet är dels att göra valet enklare för kunden, men också att erbjuda en snabbare leverans än vad som hitintills varit möjligt.

”Vi vill finnas där för våra mest spontana kunder och för de som helt enkelt litar på vår smak och därför tycker det är skönt att vi redan komponerat ett sideboard” säger Mick Born, Superfronts ena grundare.

Ben och handtag ingår inte i ASAP Collection, utan väljs av kunden själv och skickas tillsammans med sideboard-paketet. Stommen köper man precis som vanligt på Ikea, och har man redan en hemma kan man förstås använda den. Samtliga paket är avsedda för Ikeas Bestå-stomme.

ASAP PLUS Aerugo Green 120x64 Leg Slender Handle Mini Circus 0121

 

ASAP GOLDEN Super White 180x38 Leg Big Balls Handle Mini Balls Copper

Hela ASAP Collection hittar du på www.superfront.com

Kommentarer