Interiör

Dixie SS18 – En kollektion in naturens tecken

Skärmavbild 2018-02-23 kl. 10.54.59

Inredningsvarumärket Dixie lanserar en vår- och sommarkollektion som går i naturens tecken. Säsongens sortiment består bland annat av förvaringskorgar, bordstabletter, mattor och puffar i dova färgtoner som skapar en harmoniskt rogivande stämning. Produkter av hållbara naturmaterial, omsorgsfullt tillverkade med ambitionen att göra skillnad för både naturen och för de som använder dem.

Inför sommaren presenterar Dixie sina populära jutemattor i tre nya kulörer: softade ljusgröna nyansen Soft Green, den mustigare gråblåa nyansen Thunder Blue och dova Soft Pink. Kulörer som även återfinns bland säsongens övriga produktnyheter, till exempel som bordstabletter av jute och i stärkt linne. Förutom mattor och bordstabletter är även förvaring ett prioriterat produktområde. Kollektionen erbjuder korgar passande för en variation av användningsområden. Stora korgar som rymmer grönskande växter och mindre förvaringskorgar för allt smått och gott som behöver sin egna plats. Samtliga i hållbara och naturliga material.

Skärmavbild 2018-02-23 kl. 13.41.59

 

Skärmavbild 2018-02-23 kl. 10.54.41

Kommentarer