Interiör

Blanda olika material i inredningen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En av de intressantaste inredningstrenderna just nu är att blanda olika material. Dessa kan tillsammans knyta samman den övergripande looken, höja mysighetsfaktorn i ett väldigt modernt rum eller modernisera ett traditionellt sådant. Att blanda material gör dessutom att man kan blanda olika stilar och tidsperioder – något som professionella inredare ofta drar väldigt mycket nytta av.

Cult Furnitures nya kollektion är en ingångsport till denna trend, då den innehåller flera produkter som öppet blandar material till stor effekt.

De nya Moda matbordsstolar har ben av metall och mörk ek och är klädd i sammet för att passa de som vill att sina retromoderna möbler har en industriell känsla. Hänglampan Mira kombinerar metall och betong, samt lägger till en nypa Art Deco till den minimalistiska, industriella designen. Den industriella barstolen Moda drar nytta av en sits i massiv ask för att värma upp det övergripande utseendet, vilket gör att den passar perfekt i både lantliga och industriella  inredningar. Aria väggspegeln hämtar inspiration från gammaldags sminkspeglar och passar perfekt för att smycka de där kärlekslösa hörnen i hemmet. Att blanda material erbjuder alla fördelar med modern design, samtidigt som det håller helhetsintrycket bestämt retro.

 
___0003_CF_OB-MIR-GLD_dArm_chair_GRN-CD3-BLK-GLD_Group 1CF_OBTB-02-PRLBLK_3CF_CD1-BS75-GLD-NAT_2_

___0005_CF_OB-P11-BRS_3d

Side_chair_GRY-CD3-WAL-GLD_2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Besök www.cultfurniture.se för mer

Kommentarer