Livsstil

Färgstark konst tar plats på Gallery Magno Art

ladda ned (3)

Max Alm-Norell är just nu aktuell med en färgsprakande konstutställning som pågår till och med den 27 januari på Gallery Magno Art på Sibyllegatan 15 i Stockholm.

Konstnären Max Alm-Norell är känd för sina färgsprakande tavlor i kvadratisk form. Han har en bakgrund som reklam-och modefotograf sedan tjugo år och arbetar även i sin konst med fotografier. I sina bilder kombinerar Max många fotografier i samma tavla och utvecklar dem sedan genom att addera akrylfärg, bladguld och många andra material.

På den färgsprakande finissagen av Max Alm-Norells utställning ”Maxism” möter besökarna både tidigare och nya verk som kommit till genom en egenutvecklad process. Konstverken är en kombination av fotografier som skapar en historia samt akryl, bladguld, kol och olika lacker. Konstverken speglar vårt samhälle. När fotografierna kombineras och färgsätts skapar det en ny värld. När du betraktar Max Alm-Norells konst så öppnas ett fönster. Ett fönster där du kan se en ny värld med hjälp av dina egna reflektioner som verktygslåda.

Nytt för denna utställning är den nya kollektionen i formatet 20 cm x 20 cm.

Max Alm-Norell kommer att finnas på plats på lördag 16:00-21:00 och berätta mer om sina verk och den målarteknik som används.

Kommentarer