Exteriör

Förverkliga drömmar – och skapa ett hus att längta hem till

FullSizeRender-3

Går du i tankar om att bygga hus och har höga krav på slutresultatet? Med Vimmerbyhus väljer du en husleverantör som lyssnar till dina önskningar och behov – med målet att skapa det hus du alltid drömt om.

Vimmerbyhus har sedan 1960-talet tillverkat monteringsfärdiga trähus av högsta kvalitet. Husleverantören har valfrihet som högsta prioritet och arbetar intensivt med att utforma kundernas boende precis som de vill ha det. Oavsett om det handlar om att ändra om i planlösningen eller byta material.

Vimmerbyhus har ett stort antal husmodeller med olika funktioner och arkitekturer i sitt sortiment. Som köpare är det möjligt att välja att se dessa modeller som förslag och sedan, utifrån önskningar och behov, välja de tillbehör och den form som passar en själv. Med andra ord – allt är möjligt.

– Ifall du har en idé som du vill förverkliga, kan Vimmerbyhus även hjälpa dig att rita upp den, från scratch. Vi har arkitekt och husdesigners som jobbar med att anpassa huslösningar för kunden, berättar Thomas Kongstad, sälj- och marknadskoordinator från Vimmerbyhus.

Vimmerbyhus menar att det är de små detaljerna som gör huset. Alla byggen är därför gedigna och robusta och består av viktiga funktionella detaljer på både inner- och yttervägg. Ytterväggarna i husen består av sex olika skikt, varav två skikt består av isoleringslager, med plast emellan. Innerväggarna är också isolerade och har spånskivor innanför gipset, som är bra för stabilitet och ljudisolering. Husen byggs även inomhus och det är en extra kvalitetsförsäkring för kunden.

– Vi har som mål att kvalitén på vår standard skall vara hög, därför erbjuder Vimmerbyhus i sitt standardutbud bland annat kök från Vedum, fönster och ytterdörrar från NorDan, vitvaror från Siemens, golv från Kährs, och Smarta hem från Niko Home Control, berättar Thomas Kongstad.

– Vi är långt ifrån störst, men när det kommer till kvalitet, flexibilitet och kunskap, vågar vi påstå att vi är bland de allra bästa. Vår målsättning är att bygga hus med noll fel, hus med noll anmärkningar. Och du som kund är viktigast. Vi är inte nöjda förrän du är nöjd, avslutar Thomas Kongstad.


Husköparens egna ord
”Vi har fått ett egendesignat hus skapat för alla årstider. Under sommaren öppet och ljust med tillgång till naturen i alla väderstreck. Sjöutsikt från nästan alla rum. Under den mörka årstiden, skapas stämning, runt den murade höga öppna spisen, synlig från flera av husets rum, och köksön som är en naturlig mötesplats. Uteterassens tre skyddande väggar ger lä mot havets vindar. Husets känsla är modernt och öppet, men med en klassisk varm touch i möblemang och detaljer. Det här är vårt drömhus!”

Kommentarer