Exteriör

Njutfullt välbehag – i praktfull miljö

sturebadetphlinushallsenius05309

Prioritera dig själv och unna dig en lyxig stund i det egna hemmet. Från exklusiva spabad och genomtänkta poolmiljöer till enklare inredning och iögonfallande föremål. Vi tipsar om allt som kan tänkas behövas i ett njutfullt hem när hösten stökar.

1. SteelPleasure2Shadow_20018_1

Stainless Steel nu även i svart
Primys rostfria produkter för kök och badrum finns sedan tidigare i glödheta trendfärgerna Sand och Amber – men nu även som nyhet i den sobert mattsvarta färgen Shadow. Metallfärgerna ger en exklusiv och läcker industriell känsla. Supersnyggt som kontrast till ljust och stilrent eller sobert mörkt. Det är detaljerna som gör det. Primy älskar design, men också funktion och kvalitet. Rostfritt är rostfritt, även i färg. De rostfria produkterna får färg med avancerad PVD-teknik. Vilket ger en hård och hållbar yta som håller färgen och fräschören, utan oönskad patina. Med andra ord – du får en blandare som håller glansen och är lätt att rengöra.

2. 05adornbrachttransitionalstyle

Elegant design för modern ikonografi
I november lanserades Vaia från Dornbracht med ny yta – Dark Platinum matt. Den sidenlena finishen har en harmoniserande verkan på de klassiska stilelementen i Vaia och erbjuder fler möjligheter för en individuell färgsättning. Dessutom kännetecknas Dark Platinum matt av sina lätta borststreck av en ädel och framstående haptik som sätter sensuella accenter i badet.

3. bathlife-badkar-ideal-like

Rymligt och stilrent
Tassbadkaret Bathlife Ideal Like är perfekt för användaren som behöver ett prisvärt, rymligt och praktiskt badkar i sanitetsakryl utan att kompromissa på stilren formgivning. Badkaret levereras med snygga kromade tassar som ger badrummet en lyxig och modern känsla.

4. impressiontwin

Dubbel glädje
Kombinerad bastu och ångdusch med unika avkopplingsmöjligheter. Designen och materialvalen skapar en påtaglig känsla av lyx. Och väggar, glasdelar och dörrar kan monteras på olika sätt för att passa i specifika badrum.

5. Swim_Spa_XL_CS02_01

Hög kvalitet och smakfull design
Spalux är en helsvensk återförsäljare av USSPA, ett av världens ledande varumärken inom spabad och swimspa. Idén till företaget föddes när ägare av Spalux själva letade spabad till hemmet. I sökandet kom de i kontakt med USSPA i Tjeckien och i samma veva kläcktes idén till det som blivit i dag.

– Vi är väldigt måna om våra kunder. För oss är personlig service en central del av företaget. Vi sätter oss ner och lyssnar på vad våra kunder efterfrågar. Det är betydelsefullt för slutresultatet, berättar Pia Idhede Liljegren.

Att bada utomhus året runt är vardagslyx. Med ett swimspa från Spalux får du en sofistikerad poollösning som är både energisnål och enkel att underhålla. Det finns gott om plats för hela familjen, behaglig vattentemperatur och du kan själv reglera vattenstrålarnas motstånd för effektiv simträning motströms. Det finns även snygga lock i olika utformningar och bland nyheterna finns ett automatiskt lock med hög designkänsla. Funktionen innebär att locken med en enkel knapptryckning viks ihop och skyddas inuti konstruktionen.