Exteriör

Ett drömhus sprunget ur bakplåtspapper

4691_altan_uteplats

Nu styr vi stegen mot ett nytt drömhus, nämligen Erika och Bilgins vackra och ljusa tvåplansvilla i Trollhättan.

När husplanerna visades upp för VårgårdaHus blev de först lite förvånande. Kunderna hade nämligen med sig en egen ritning – uppritad på ett bakplåtspapper. Men inget förslag eller tillvägagångssätt är för underligt för de som jobbar på VårgårdaHus.

4691_Trollhattan_Familjen

De såg snart att de kunde utforma kundernas drömhus om de utgick från sin egen Villa Annehill – en spatiös villa i klassisk New England-stil. Mjuka detaljer och vackra linjer i välavvägd balans, både utvändigt och invändigt.

Det som kännetecknar Villa Annehill är en öppen och rymlig planlösning för vardagsrum och kök. Det här skapade härliga inredningsmöjligheter för Erika och Bilgin där de stora ytorna lät deras bohemiskt skandinaviska stil komma till sin rätt.

4691_Annehill_hall_trappa

Hemma hos paret samsas naturfärger med ljusa väderbitna detaljer. Och på husets baksida har ett burspråk byggts ut mot en öppen och vacker altan med utsikt över det intilliggande skogspartiet. En given plats för sköna sommarkvällar och en fin lekyta för familjens lille son.

4691_ext_detalj_solstolar

Erika och Bilgins hus är ett bra exempel på att det inte spelar någon roll hur du presenterar ditt drömhus. VårgårdaHus anpassar sig efter dina behov och önskemål – med ambitionen är att du ska få ditt hem precis så som du vill ha det.

Kommentarer