Interiör

De tar belysningstekniken ett steg längre

BUSTER-BULBS-FAMILY

2015 skrev det brittiska designvarumärket Buster + Punch historia då de skapade världens första designade LED-ljuskälla. Under London Design Fair 2017 presenterades det senaste tillskottet i LED-serien – BUSTER BULB / TUBE.

– Med BUSTER BULB / TUBE inleds en ny era för lågenergibelysning där vi tar hela konceptet med designade LED-lampor till en ny nivå. Den eleganta rörformen gör att glödlampan känns som ett levande ljus från framtiden, samtidigt som den fungerar bra med alla tidigare ljusbeslag från Buster + Punch, berättar grundaren och designern Massimo Buster Minale. 

Heavy-Metal-X-BUSTER-BULB-TUBE

Med ett förlängt ljusrör av resin i ett elegant tubformat skal påminner BUSTER BULB / TUBE om ett levande ljus. Ljuskällan baseras på Buster + Punchs patenterade LED-teknik och kombinerar en funktionell spotlight med ett varmt klart sken. 

Buster + Punch vill med BUSTER BULB / TUBE ta belysningstekniken ett steg längre och ge en inblick i hur framtidens lågenergibelysning kan se ut och hur väl den kan prestera. BUSTER BULB / TUBE har en hållbarhet på hela 27 år (30 000 timmar á 3 timmar per dag) och har en hälften så låg energiförbrukning jämfört med en konventionell glödlampa.