Exteriör

Hög kvalitet och smakfull design

Swim-Spa-Combi-Spa-Feat

Spalux är en helsvensk återförsäljare av USSPA, ett av världens ledande varumärken inom spabad och swimspa.

Idén till företaget föddes när ägare av Spalux själva letade spabad till hemmet. I sökandet kom de i kontakt med USSPA i Tjeckien och i samma veva kläcktes idén till det som blivit i dag.

– Vi är väldigt måna om våra kunder. För oss är personlig service en central del av företaget. Vi sätter oss ner och lyssnar på vad våra kunder efterfrågar. Det är betydelsefullt för slutresultatet, berättar Pia Idhede Liljegren.

5. Swim_Spa_XL_CS02_01

Att bada utomhus året runt är vardagslyx. Med ett swimspa från Spalux får du en sofistikerad poollösning som är både energisnål och enkel att underhålla. Det finns gott om plats för hela familjen, behaglig vattentemperatur och du kan själv reglera vattenstrålarnas motstånd för effektiv simträning motströms. Det finns även snygga lock i olika utformningar och bland nyheterna finns ett automatiskt lock med hög designkänsla. Funktionen innebär att locken med en enkel knapptryckning viks ihop och skyddas inuti konstruktionen.

Klicka här för att se hur det automatiska locket fungerar.

Kommentarer