Exteriör

Från idé till färdigt hus

Grimsholm_final

I hela processen – från idéstadie till fullständig bostad – bistår Vallsjöhus med bred kompetens och hög service. Nästa år firar de dessutom 50 år, ett jubileum de lovar att uppmärksamma.

Vallsjöhus AB säljer och tillverkar kundanpassade bostäder baserade på en grundstandard för svenska hus. I varje process prioriteras kundens specifika önskemål och målet för företaget är att alltid skapa unika drömhus till sina köpare.

– Hos oss är allt möjligt, inom rimlighetens gränser – så klart. Att köpa hus är en stor och betydelsefull investering där många planerar att leva och bli gamla. Därför är det en självklarhet för oss att leverera det bästa möjliga, säger Sven Johansson, vd på Vallsjöhus.

Vallsjöhus arbetar efter ledorden kvalitet, flexibilitet och personlighet. De har som mål att deras standard alltid ska ligga högre än många av konkurrenternas och i Vallsjöhus standardutbud erbjuder de därför bland annat vitvaror från Miele och trappor i ek.

– Nöjda kunder är det som gör att vi kan fortsätta. Bra husleverantörer växer inte på träd, men vi kan stolt säga att vi efter nästan 50 år i branschen tillhör den kategorin, fortsätter Sven Johansson.

Vallsjöhus är ett privatägt familjeföretag från Hultagård utanför Sävsjö i Småland. Sedan 1968 har de alltså byggt och tillverkat hus och deras jubileum känns som ett kvitto på att de lever upp till vad de lovar.

– Vi hoppas och tror att våra småländska rötter märks i vårt sätt att skapa hus. Däremot är vi inga snåla smålänningar, mycket av det där lilla extra i ett hus är standard hos oss.

För de som är intresserad att titta på ett hus från Vallsjöhus huserar de bland annat på Nybygget Arlanda. Ett permanent visningshusområde för de som går i husbyggartankar.

Kommentarer