Livsstil

De hjälper dig att skapa en oas

IMG_0664

Drömmer du om en egen härlig pool? Eller om ett badrum för avkoppling och välbefinnande? Ludwigs i Göteborg har sedan 2004 byggt och projektlett pooler och badrum med fokus på att vara den typ av leverantör som de själva söker.

Ludwigs beskriver sig själva som wellnessbyggare med uppgiften att hjälpa kunder att konstruera sin drömoas och viktiga ledord i deras arbete är nytänkande, kvalitet och personlig service.

– Vi prioriterar personlig kontakt och vill att våra kunder ska ha höga anspråk. Allt vi levererar är genomtänkt och noga utvalt, här höftar vi inte med något, säger Katja Ludwig.

Ludwigs huserar med showroom och butik i Askim och dit är det möjligt att komma för rådgivning och inspiration. Med flera års erfarenhet från branschen har de god föreställningsförmåga och tillsammans med kunniga arkitekter och leverantörer eftersträvar de alltid de bästa lösningarna.

_JAG4046

– Vid skapandet av personliga oaser är det viktigt att tänka på att varje projekt är unikt. Varje person har sina egna föreställningar och vi arbetar för att resultatet ska bli precis som kunden föreställt sig, fortsätter Katja.

Vi skapandet av ett badrum eller en pool är det viktigt att vara väl förberedd. Katja poängterar vikten av att noga tänka igenom hur man visualiserar resultatet, hur stor plats man har att tillgå och vad ens budget är. Att utgå från en rödtråd och tänka på inredningen som en enhet är ytterligare faktorer som ligger till grund för ett lyckat resultat.

– Vi jobbar med exklusiva produkter med hög designgrad och det är för att våra kunder ska kunna njuta av resultatet under många år utan några överraskningar.

Pool till sommaren?
Vill du ha en färdig pool till sommaren är det läge att påbörja projektet nu. Börja med stommen och fortsätt med resten under våren för att garanterat ha en badvänlig pool lagom till midsommar.