Exteriör

De flyttar in i sin nya butik

rzg1vqnzqrycubx4il5y

Dunke Design Pop-up Home & Store öppnar butik i Stockholm. Och grundarna Sara och Jörgen Brorsson flyttar bokstavligt talat in i den nya citybutik – då generösa öppettider kräver allt av paret.

Besökare till Dunke Design Pop-­up Home & Store kommer mötas av en shoppingupplevelse utöver det vanliga. Förutom att strosa runt bland unika möbler och vintageprylar kan man sitta ner för sitt elvakaffe, göra läxor eller varför inte hänga med på after work? Allt som är en del av vardagen är en del av Dunke Design.

– Vi ser verkligen fram emot att träffa alla nya kunder i Stockholm city. Det ska bli spännande att se vad som händer när vi låter kunderna ta del av vårt dagliga liv, säger hon. Det här är ett möbelkoncept som vi är extremt stolta över, i synnerhet när det gäller passionen till det genuina hantverket som ligger bakom alla möbler, avslutar Sara.

Dunke Design Pop-­up Home & Store finns i NK-­passagen på Regeringsgatan 42, Stockholm city. Öppettiderna kommer att vara måndag till fredag mellan 10:00 och 20:00, lördag 11:00 -­18:00 och söndag 11:00 -­17:00.