Köp Bostad Utomlands

Månadens 8 lyxobjekt på Mallorca

mallorca-253849-low

Mallorca är fantastiskt både på vintern som på sommaren. House Magazine och Mallorcafastigheter har tagit fram månadens 8 lyxobjekt för dig som funderar på att köpa bostad på Mallorca. Låt dig inspireras av hus för alla smaker och varierande prisklasser. För mer information kontakta Mallorcafastigheter


Nybyggd lyxvilla med en stor terrass och strålande utsikt i Santa Ponsa

Spektakulär villa med pool och egen SPA-avdelning i ett populärt område av Mallorca
Nytt bostadsprojekt beläget i Santa Ponsa på den sydvästra kusten av Mallorca erbjuder ett perfekt familjehem. Den nybyggda villan har en välplanerad och öppen planlösning med material av bästa kvalite. Huset är mycket modernt med stora fönster som ger åtskilligt med naturligt dagsljus.  Boytan på 725 m2 är fördelat på fyra sovrum, fyra badrum och en gästtoalett. Ett fullt utrustat kök och ett vardagsrum som har direkt anslutning till terrassen samt den härliga poolen. Ytterligare information: golvvärme, luftkonditionering, egen SPA-avdelning och ett stort garage. Santa Ponsa är ett omtyckt område och man hittar alla nödvändiga bekvämligheter inom en 5 min bilresa. Den exklusiva och populära Port Adriano Marinan med sandstränder, barer, restauranger och butiker samt golfbanor ligger på nära avstånd. Det tar 20 min med bil till Palma.

KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA MER OM OBJEKTET


Elegant bostad med flera terrasser och infinity pool på sydvästa Mallorca

Enastående bostad med fantastisk utsikt på en av de mest exklusiva platserna i Mallorca, Port d’Andratx. Denna imponerande villa erbjuder en generös boyta fördelade på fyra våningar med hiss, dekorerad med endast de mest exklusiva materialval och de finaste vitvaror.
Boytan är på 490 m2 uppdelat i fem sovrum och sex badrum, ett exklusivt modernt kök som öppnar upp till det rymliga vardagsrummet med stora fönster och tillgång till en av terrasserna, samt ett stort gym. Fastigheten har flera terrasser och en spektakulär infinity pool med fantastisk panoramautsikt över havet.
Ytterligare information: Luftkonditionering, uppvärmning, parkering.
Puerto d’Andratx är känt för sina skaldjursrestauranger, mysiga caféer och designbutiker. Området är beläget på sydvästra kusten och anses vara en av de mest exklusiva byarna på ön. Det finns en härlig strand i området samt en golfbana vid Camp de Mar som endast är 5 min bort med bil.

KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA MER OM OBJEKTET


Förstklassig lägenhet i lyxigt bostadskomplex med fantastisk havsutsikt

Bendinat Mar är en välkänd bostadsförening med 79 lägenheter i första linjen. Projektet väckte mycket uppmärksamhet och blev snabbt slutsålt. Tack vare ett stort intresse och många förfrågningar kan vi nu erbjuda den lyxigaste takvåningen i hela byggnaden till återförsäljning.
Magnifik takvåning på två våningar erbjuder ett hem med hög livskvalitet. Detta är den enda lägenheten med master bedroom på övervåningen. Från terrasserna har man en häpnansdväckande utsikt över Palmabukten, båthamnen och havet. Den generösa planlösning har en bostadsyta på 220 m2 med extra ytor i hall, kök, sovrum, badrum, garderober och tvättstuga. Terrassen på första våningen är på 40 m2 och takterrass på 140 m2.
Nedre plan: Sovrum med badrum en-suite och egen utgång till terrassen. Ett sovrum med badrum en-suite, en gästtoalett, ett modernt fullt utrustat kök, ett rymligt vardagsrum med matplats och utgång till terrassen.
Övre Plan: Master bedroom med badrum en-suite och egen utgång till takterrassen. Allrum med utgång till terrassen.
San Agustin är ett trivsamt och priviligerat område nära den vackra golfbanan ”Real Golf Bendinat”. Den välkända marinan Cala Nova ligger inom gångavstånd och den spanska kungafamiljens sommarresidens Palatset Marivent finns också i området. Det tar endast 10 minuter med bil till centrala Palma och 25 minuter till den internationella flygplatsen Son Sant Joan.

KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA MER OM OBJEKTET


Ett unikt projekt med trädgård, parkering och takterrasser i Son Espanyolet

Detta är ett projekt som många av våra kunder har efterfrågat en längre tid. Totalt 7 hus kommer att byggas på en lugn gata i Son Espanyolet. Läget är är perfekt för de kunder som vill bo nära marknaden i Santa Catalina (7 minuters promenad) och den nya Palma Tennis Club (3 minuters promenad).
Arkitekten Alex von Waberer ligger bakom utformningen av dessa vackra hus. Han är välkänd för att kombinera spansk arkitektur med modern levnadsstandard. Därför kommer husen att ha en traditionell Santa Catalina-stil på utsidan, medan planlösningen på insidan kommer möta våra kunders förväntningar. Detaljer som högt i tak, träbjälkar, öppna ytor med design kök utgör en del av konceptet.
Husen kommer att göras i olika storlekar. Typ A, som beskrivs här, kommer att ha ett privat garage med tvättstuga och extra lagringsutrymme / bastu eller vinkällare (ca 40 m2). Bottenvåningen består av ett stort vardagsrum med öppet kök och omfattar totalt 58 m2. Från vardagsrummet når man en terrass på 19 m2 och en trädgård på 33 m2. En privat pool kan installeras på kundens begäran. Den andra våningen på 58 m2 har 2 eller 3 sovrum, beroende på kundens önskemål. En stor takterrass på 37 m2 kommer att finnas på tredje våningen. En hiss kan installeras som tillval.
Ytterligare information: Nybyggd, omöblerad, uppvärmning, tvåglasfönster, luftkonditionering, hiss (tillval 30.000 €), pool (tillval 30.000 €) förinstallation av vatten och el på takterrassen, förinstallation för öppen spis, privat parkering, extra rum för bastu eller vinkällare, tvättstuga och förvaring. Planeras att slutföras sommaren 2017. Dessa planritningar visar alternativet utan hiss och med 3 sovrum. Vänligen kontakta oss för övriga versioner av planritningar.
Detta är ett unikt projekt som erbjuder ett bra läge och ett komplett hus i ett allt mer populärt område i Palma!
Son Espanyolet är ett trevligt och barnvänligt område med gångavstånd till både skolor, dagis och Palma centrum. Det tar ca 10 minuter att promenera till den berömda saluhallen i populära Santa Catalina med alla de trendiga caféerna och de populära restaurangerna. Perfekt val av område för dig som vill bo i ett lugnare område och ändå ha gångavstånd till allt du behöver. Även det välkända sjukhuset Juaneda med Svensktalande personal ligger inom kort avstånd. Motorvägen är smidig att nå och det tar endast 15 minuter att köra till den internationella flygplatsen.
Santa Catalina är en trendig stadsdel i Palma, bara ett stenkast från Club Nautico. Många trevliga restauranger och kaféer kantar gatorna vid den livliga saluhallen. Härifrån tar du dig enkelt till konstmuseet Baluart och till Palma centrum. Stranden framför katedralen kan nås på 10 minuter. Snabba busslinjer tar dig till flygplatsen eller till många olika stränder. Santa Catalina är en av Palmas mest eftertraktade områden, tack vare sina traditionella och charmiga fiskarkvarter med fina trevåningshus och trädkantade gator.

KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA MER OM OBJEKTET 


Nyrenoverad takvåning med perfekt läge nära Hotel Maricel och stranden

Denna nyrenoverade takvåning ligger på översta våningen i en liten byggnad med bara fyra grannar. Bostaden ligger i den nedre delen av Cas Catala mittemot Hotel Maricel och havet. Lägenheten ligger i söderläge och har utmärkt utsikt över havet. Lägenheten har en boyta på 106 m2 plus 60 m2 terrasser och består av ett vardagsrum med öppet kök och direkt tillgång till en terrass, två sovrum och två badrum. Det finns en stor takterrass med en jacuzzi och tillräckligt med utrymme för matplats och solstolar. Bostaden totalrenoverades 2015.
Ytterligare information: parkering, förråd, centralvärme, luftkonditionering och möbler.
Cas Catalá är ett lugnt, trivsamt och familjevänligt område med skolor, smidig kollektivtrafik, bra matbutiker, kafér och banker. Det finns ett flertal härliga stränder och populära restauranger att besöka samt den vackra golfklubben ” Real Golf Bendinat” och den välkända marinan i San Augustin. Till Palma tar det endast 10 minuter med bil och ca: 20 minuter till den internationella flygplatsen, Son Sant Joan.

KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA MER OM OBJEKTET


Charmigt traditionellt hus med stor potential i Palma

Detta vackra gamla hus ligger på en prestigefylld gata i Palmas Gamla stan. Huset har många av det typiska traditionella inslagen såsom träbjälkar och vackra mosaikgolv. Med lite renovering kan du förvandla detta mallorkinska hus till en extraordinär förstklassig bostad med mycket karaktär. Det finns också möjlighet att göra flera lägenheter om så önskas. På bottenvåningen finns en lokal som för tillfället är uthyrd.
Just nu är de 800 m2 fördelade på tre våningar och en källare. Det finns flera vardagsrum / matrum, kök, sovrum, badrum och terrasser.
Gamla stan ligger beläget bakom katedralen och upp till torget Placa Cort. Det är ett mycket charmigt område med kullerstensgator, gröna torg och vackra barockkyrkor. Här bor man med absolut närhet till ett fantastiskt utbud av mysiga restauranger, populära barer, saluhallar och shopping. Det finns utmärkta kommunikationsmöjligheter med buss och lättåtkomlig motorväg till stränder och Palmas flygplats.

KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA MER OM OBJEKTET


Unik bostad med fantastisk utsikt över bergen på centrala Mallorca

Detta charmiga stenhus ligger på landsbygden nära Alaro, på en av de mest privilegierade platserna i mitten av ön. Bostaden är omgiven av vackra trädgårdar med ett stort poolområde och fantastisk utsikt över bergen.
Den totala boyta av fastigheten är 370 m2 uppdelat i fyra sovrum, plus en mysig studio i ett torn med fantastisk utsikt, tre badrum, ett rymligt vardagsrum med öppen spis och ett kök med matplats som leder till en härlig uteplats. På bottenvåningen finns en stor studio som kan omvandlas till gästlägenhet. Huset ligger i romantiska omgivningar och har spektakulär utsikt över två berömda bergstoppar.
Ytterligare information: dubbelgarage, centralvärme, luftkonditionering och egen brunn.
Alaró är en trevlig liten by, som ligger på östra sidan av Palma. Det är en plats omgiven av Mallorcas vackra berg och grön natur. Alaró Centrum har alla nödvändiga faciliteter som behövs för det dagliga livet och det tar bara 25 minuter att köra till Palma stad.

KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA MER OM OBJEKTET

Kommentarer